Meer resultaten voor onmicrosoft online

onmicrosoft online
Object moved.
Wat is mijn gebruikers-id en waarom heb ik deze nodig voor Office 365 voor Bedrijven? Office 365.
Uw gebruikers-id wordt door uw bedrijf of onderwijsinstelling aan u toegewezen. Deze id ziet eruit als ellen@contoso.onmicrosoft.com ellen@contoso.edu of ellen@contoso.com.
Microsoft Outlook handmatig instellen voor Office 365 CLOUDFORYOUCLOUDFORYOU.
Klik tenslotte op Voltooien. Je Outlook is correct ingesteld en klaar voor gebruik met Office 365. Wil je hulp bij bovenstaande? CLOUDFORYOU begeleidt organisaties in hun weg naar online productiviteit. Neem contact met ons op of bel vrijblijvend met 030-6345403. Wij verzorgen dat graag voor je. Subscribe to the comments on this post. Tags Office 365 Outlook support. Menno is oprichter en eigenaar van CLOUDFORYOU o.a. Cloud Accelerate partner voor Microsoft Online Services. Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen.
Microsoft tenant Wat is het en hoe maakt u deze aan?
Als u cloud diensten van Microsoft afneemt of bespreekt komt u regelmatig het woord tenant tegen. Wat bedoelt Microsoft precies met dit begrip? En waarom is dit belangrijk? Tot op heden hebben alleen organisaties die online services in gebruik wilden nemen te maken gekregen met dit begrip. In het nieuwe licentieprogramma van Microsoft Next Generation Volume Licensing NGVL krijgt elke klant hiermee te maken. Vaak denkt men bij het activeren van online services dat de tenant het domein is van de Office 365 gebruikers. Dit is alleen het geval als u geen eigen domein opgeeft. Wanneer uw organisatie gebruikmaakt van een cloud service van Microsoft wordt in het Windows Azure data center een ruimte gereserveerd de zogenaamde tenant. Zie het als de container waar alle informatie over de online services wordt opgeslagen.
Introductie voor beheerders van Office 365.
De koppelingen in dit gebied zijn snelkoppelingen naar de meest gebruikte taken van SharePoint Online. Website u kunt uw openbare website bewerken met het hulpprogramma Microsoft Site Designer in SharePoint Online. Met SharePoint Online kunt u eenvoudiger de inhoud en het ontwerp van uw website bijwerken en de toegang van gebruikers tot team sites beheren. Uw aangepaste domein toevoegen aan Office 365. Tijdens het aanmeldproces voor Office 365 hebt u een nieuw domein voor uw account gemaakt nieuw_domein onmicrosoft.com. U kunt dit domein gebruiken met de meeste Office 365-services.
Een domein verwijderen uit Office 365 Office 365.
Hier leest u hoe u een domein verwijdert uit Office 365. Neem eerst de checklist door om er zeker van te zijn dat u het domein kunt verwijderen. Het oorspronkelijke domein dat wordt meegeleverd met Office 365 kunt u niet verwijderen.
Uw eerste onmicrosoft.com-domein in Office 365 Office 365.
U hebt in eerste instantie mogelijk twee domeinen onmicrosoft.com en public.sharepoint.com. Als u een openbare website van SharePoint Online hebt heeft uw Office 365-abonnement in eerste instantie mogelijk twee domeinen het onmicrosoft.com domein dat u hebt gekozen toen u zich aanmeldde en een SharePoint Online-domein voor uw openbare website dat automatisch voor u is gemaakt. U kunt uw onmicrosoft.com domein zoals fourthcoffee.onmicrosoft.com gebruiken met de meeste Office 365-services. Zo kunt u het onmicrosoft.com domein gebruiken met e-mailadressen van Office 365 die ook uw gebruikers-id's voor Office 365 zijn met teamsites en met Skype voor Bedrijven Online.
Aanmelden bij uw account.

Contacteer ons