Op zoek naar windows office word?

windows office word
bol.com Office-software van Microsoft Office 2016 kopen? Kijk snel!
Microsoft Office 2016 Home Business Windows. 1 Gebruiker 1 Apparaat Oneindig bruikbaar Productcode zonder DVD. Office Home Business 2016 is de beste optie voor mensen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen Meer. In verschillende varianten verkrijgbaar. Voor 2100 uur besteld morgen in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.
Over Apache OpenOffice / OpenOffice.org.
Writer tekstverwerking en HTML editor. Calc werkblad ofwel spreadsheet. Draw tekenmodule voor vectorgrafiek. Qua functieomvang en bediening is OpenOffice.org uitstekend vergelijkbaar met commerciële kantoorpakketten zoals MS-Office. Je kunt de meeste MS-Office Word Excel Powerpoint documenten zonder problemen inladen en bewerken en daarna weer in het originele formaat opslaan. Hoewel OpenOffice.org niet alle macro's in deze documenten zonder meer kan uitvoeren blijven deze in het bewerkte document behouden voor als je ze weer in MS-Office wil gebruiken. Het is echter aan te bevelen om documenten op te slaan in het door de ISO gestandaardiseerde ODF-formaat als de documenten nog bewerkt moeten worden of in het eveneens ISO-gestandaardiseerde PDF voor archiveren van alleen te lezen documenten.
Download Microsoft Office Word Viewer.
Download Microsoft Office Word Viewer voor Windows. Download Microsoft Office Word Viewer direct van de Windows Store Microsoft Office Word Viewer voor %2. Download in de Windows Store. Aanmelden om de download te starten. Microsoft Office Word Viewer gratis download. Altijd beschikbaar via onze servers. Microsoft Office Word Viewer alternatieve download via een externe server beschikbaarheid niet gegarandeerd. Bedankt dat je je aangemeld hebt met je account. Vanaf nu kun je je makkelijk aanmelden bij Softonic door gebruik te maken van. Om je registratie te voltooien selecteer je je voorkeurstaal.
Microsoft Office Word Viewer Download.
Je systeem moet ook aan de volgende eisen voldoen. Microsoft Office Word Viewer is ook geschikt voor. Microsoft Meer programma's 331. 5 / 10 40 votes. Door Geert van t Riet. Een Word-documentje openen zonder Microsoft Word op je systeem? Het kan met de gratis Microsoft Office Word Viewer. De software laat je probleemloos Word documenten bekijken printen en kopiëren. De viewer is binnen no-time geïnstalleerd en doet precies wat het beloofd te doen.
Artikel OpenOffice SeniorWeb.
Calc voor werkbladen spreadsheets vergelijkbaar met Microsoft Excel. Base voor databases vergelijkbaar met Microsoft Access. Draw voor tekeningen vectorgrafiek. Impress voor presentaties vergelijkbaar met Microsoft PowerPoint. U kunt met OpenOffice de meeste Microsoft Office Word Excel PowerPoint-documenten zonder problemen openen en bewerken. Voor thuisgebruik zijn de programma's Writer en Calc voor u waarschijnlijk het interessantst. U leest in dit artikel hoe u het pakket downloadt en installeert. Klik boven aan deze pagina op de blauwe knop met de tekst Download. U komt op de pagina van OpenOffice. Klik rechtsboven in het menu op Download. Klik vervolgens op Download volledige installatie. Onder in beeld verschijnt een balk. Klik op Run/Uitvoeren om verder te gaan.
Microsoft Office 2013 Download.
Professional Plus 15.0.4833.1001 Downloads afgelopen maand. Microsoft meer programma's 327. Microsoft Office 2013 is full compatible with. Microsoft Office 2013 is ook geschikt voor. Beschikbaar in deze talen. De probeerversie is 30 dagen geldig. Versies van Microsoft Office 2013. Alle versies van Microsoft Office 2013 Versie Licentie Taal Besturingssysteem. Microsoft Office 2013 Professional Plus 15.0.4833.1001 16/06/16. Inhoudsclassificaties voor apps games op Softonic. Inhoudsclassificaties helpen je om een goed beeld te krijgen van het soort inhoud dat je aan kunt treffen in een app of een game.
Word 2016 Microsoft's Document en tekstverwerkingssoftware.
Eerdere versies omvatten Word 2013 Word 2010 Word 2007 en Word 2003. Word 2016 is compatibel met Windows 10 Windows 8.1 en Windows 7. iTunes iPhone en iPad zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Android is een handelsmerk van Google Inc. Was this information helpful? How can we improve it? Please fill in the feedback field before sending! To protect your privacy please do not include contact information in your feedback. Review our privacy policy. Thank you for your feedback!
Microsoft Office Wikipedia.
The Microsoft Office for Windows 1.5 was een update van het pakket en bracht Microsoft Excel 3.0 met zich mee. The Microsoft Office for Windows 1.6 voegde Microsoft Mail for PC Networks 2.1 aan de bundel toe. The Microsoft Office for Windows 3.0 ook bekend als Microsoft Office 92 werd vrijgegeven in augustus 1992 en bevatte Word 2.0 Excel 4.0 PowerPoint 3.0 en Mail 3.0. Het was de eerste versie van Office die ook beschikbaar was op cd-rom. In 1993 lanceerde Microsoft The Microsoft Office Professional.

Contacteer ons