Op zoek naar onedrive word online?

onedrive word online
Een vorige versie van een document in OneDrive voor Bedrijven herstellen Office-ondersteuning.
Van toepassing op OneDrive voor Bedrijven SharePoint Server 2013 Enterprise SharePoint Server 2013 Standard SharePoint Server 2016 Standard SharePoint Server 2016 Enterprise Meer. Belangrijk Dit artikel is automatisch vertaald bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. Als u documentversiebeheer niet hebt uitgeschakeld kunt u vorige versies van documenten in OneDrive voor Bedrijven weergeven of herstellen. Ga in een webbrowser naar OneDrive voor Bedrijven.
Documenten online maken bewerken en delen Word for Mac.
De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. U kunt nu vanaf elke locatie waar u verbinding hebt met internet nieuwe documenten maken of bestaande documenten bewerken. Dit kan met Office Online en OneDrive de gratis service van Windows Live voor online-opslag. Belangrijk U kunt programmas van Office Online in elke browser gebruiken maar de programmas zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Microsoft Internet Explorer 7 of hoger Mozilla Firefox 3.5 of hoger en Safari 4 of hoger. Om aan de slag te gaan met het maken bewerken of delen van documenten in OneDrive doet u het volgende. Open een webbrowser en typ vervolgens in de adresbalk http//onedrive.live.com. Meld u aan met uw Windows Live ID als daarom wordt gevraagd.
Een document uploaden om er online mee te werken Office-ondersteuning.
Van toepassing op Excel 2013 Word 2013 PowerPoint 2013 OneNote 2013 Office voor bedrijven Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Meer. Belangrijk Dit artikel is automatisch vertaald bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. Wanneer u uw documenten online opslaat hebt u overal en op meerdere apparaten toegang tot deze documenten. Onlinedocumenten zijn ook gemakkelijker te delen omdat u een koppeling naar deze documenten kunt verzenden in plaats van e-mailbijlagen te sturen.
Verloren of ontbrekende bestanden vinden in OneDrive OneDrive.
Van toepassing op OneDrive Meer. Belangrijk Dit artikel is automatisch vertaald bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. Probeer deze tips als u een bestand of map niet kunt vinden in OneDrive. Opmerking Als u OneDrive voor Bedrijvengebruikt u mogelijk hebt per ongeluk opgeslagen uw bestanden naar uw zakelijke account in plaats van uw persoonlijk account. Als u wilt controleren op de bestanden in OneDrive voor bedrijven gaat u naar http//portal.office.com/onedrive.
Een Word Online-document delen in OneDrive Word.
Van toepassing op Word Online Meer. U kunt een Word Online-document met anderen delen zodat zij het kunnen bekijken en bewerken. Daarvoor hebben ze geen OneDrive-account nodig. Ga als volgt te werk om een document te delen op OneDrive. Open het document dat u wilt delen in OneDrive of OneDrive voor Bedrijven. Klik op het tabblad Bestand op Delen en klik vervolgens op Delen met anderen. Typ in het vak Aan de e-mailadressen van de personen met wie u het bestand wilt delen.
Een document opslaan op uw OneDrive vanuit Office 2010 Office-ondersteuning.
Op die manier behoudt u slechts één exemplaar van het document. Als er een revisie nodig is moet hetzelfde exemplaar worden bijgewerkt zonder dat andere versies en kopieën hoeven te worden aangepast. Door Word Excel PowerPoint en OneNote-documenten in OneDrive op te slaan kunnen u en anderen documenten in een webbrowser bekijken en bewerken met behulp van Office Online-programma's. Dit betekent dat u uw document kunt delen zonder dat u zich ongerust hoeft te maken over welke toepassing anderen hebben geïnstalleerd omdat de documenten in de browser kunnen worden bekeken en bewerkt. In Word Excel of PowerPoint. Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Opslaan en verzenden. Klik op Opslaan naar web. Klik op Aanmelden voer uw Windows Live ID en wachtwoord in en klik op OK.
Documenten online opslaan Office-ondersteuning.
Als u uw bestanden opslaat in de cloud kunt u deze openen vanaf elke locatie en eenvoudig delen met familie en vrienden. Meld u aan bij Office als u documenten online wilt opslaan met OneDrive.
Gratis Microsoft Office Online Word Excel PowerPoint. Uitvouwen of samenvouwen.
Een computerscherm waarop het maken van een cv in Word Online te zien is Overal toegang. Creëren en samenwerken met behulp van je favoriete desktopbrowser. Je kunt gebruikmaken van de Office-apps die je al kent dus je hoeft niets nieuws te leren. Ga naadloos over van Office Online naar de volledige desktop-apps zonder je document te verlaten.

Contacteer ons