Resultaten voor office 365 sites

office 365 sites
Sparked Blog Groups en Team Sites.
Ik weet wat ik zoek. Ik weet wat ik zoek. Office 365 Groups en Team Sites Hand in hand een mooie toekomst tegemoet! Office 365 Groups is de nieuwe Cloud-service gericht op samenwerken binnen het Office 365 platform. Met de komst van Groups ontstond ook de discussie dat Team Sites overbodig zijn. Is dit ook zo? Hoe kies je tussen Groups en Team Sites? Is integratie tussen Groups en Team Sites mogelijk? De kracht van Office 365 Groups. Office 365 Groups is eind 2014 door Microsoft gelanceerd. Een nieuwe Cloud-service gericht op eenvoudig en snel samenwerken binnen het Office 365 platform.
Wat is SharePoint.
Microsoft SharePoint is een onderdeel van de Microsoft Office familie. Het is een geïntegreerde suite om mensen processen en gegevens bijeen te brengen. SharePoint wordt vaak als een raamwerk beschreven dat als basis dient voor intranet extranet en zelfs internet sites te maken. Wat zijn de voordelen. Een eenvoudige vertrouwde en consistente gebruikerservaring. SharePoint Server is nauw geïntegreerd met bekende clientdesktoptoepassingen e-mail en webbrowsers voor een consistente gebruikerservaring waarmee de interactie van personen met inhoud processen en bedrijfsgegevens wordt vereenvoudigd. De productiviteit van werknemers verhogen door dagelijkse bedrijfsactiviteiten te vereenvoudigen.
Introductie voor beheerders van Office 365.
Als binnen uw organisatie al wordt gewerkt met een van deze versies van Microsoft Office kunnen gebruikers deze desktoptoepassingen configureren voor gebruik met de e-mailfunctie en team sites van Office 365. Lync 2010 gebruikers kunnen via de Startpagina Lync 2010 downloaden als ze gebruik willen maken van de services voor chatberichten en online vergaderen van Office 365. Als u meer informatie wilt over de desktoptoepassingen van Microsoft Office die compatibel zijn met Office 365 raadpleegt u Softwarevereisten voor Office 365. Office-desktoptoepassingen instellen en configureren. Als uw gebruikers Office-desktoptoepassingen gebruiken moeten ze deze bijwerken en configureren voor samenwerking met Office 365. Instrueer uw gebruikers om de pagina Download te openen vanaf de Startpagina.
Sites plannen en gebruikers beheren SharePoint.
Opmerking U moet mogelijk samenwerken met uw SharePoint Online-beheerder voor het beheren van gebruikers. De SharePoint Online-beheerder beheert bijvoorbeeld de gebruikersprofielen. Gebruikersaccounts in Office 365. De algemene beheerder voegt nieuwe gebruikers toe aan Office 365 via het Office 365-beheercentrum de portal voor het beheren van gebruikers en het configureren van services. Wanneer een nieuwe gebruiker wordt toegevoegd doet de algemene beheerder het volgende. Opgeven of de gebruiker ook toegang heeft tot het beheercentrum. De geografische locatie voor de gebruiker instellen. Het type gebruikerslicentie selecteren. Een gebruikersnaam en wachtwoord voor de gebruiker instellen. U kunt gebruikers aan uw teamsite toevoegen en de machtigingen voor gebruikers aanpassen. Machtigingsniveaus en SharePoint-groepslidmaatschappen vindt u onder Instellingen.
Gedeelde revisies hosten op SharePoint of Office 365-sites met Acrobat.
Help bij Acrobat /. Gedeelde revisies hosten op SharePoint of Office 365-sites. Is van toepassing op. Contact opnemen met ondersteuning. By clicking Submit you accept the Adobe Terms of Use. SharePoint 2013 of later configureren voor gedeelde revisie met Acrobat. Gedeelde revisie starten met Acrobat. In een gedeelde revisie is de mate van samenwerking het grootst omdat deelnemers de opmerkingen van andere deelnemers kunnen lezen en hierop kunnen reageren. Opmerkingen van deelnemers worden opgeslagen in een opslagruimte of op een interne server. Acrobat synchroniseert opmerkingen met regelmatige intervallen om alle laatste wijzigingen te downloaden.
SharePoint Online site verzameling verwijderen RealConnections.
Belangrijk Lees voordat u een siteverzameling verwijdert de Servicebeschrijving van SharePoint Online voor uw plan. In dit document wordt het gegevensback-upschema van Microsoft voor Office 365 SharePoint Online-sites beschreven. Wanneer u een siteverzameling verwijdert verwijdert u ook de hiërarchie van sites in de verzameling. Deze bestaat uit alle inhoud en gebruikersgegevens zoals de volgende items. Lijsten en lijstgegevens waaronder enquêtes discussies aankondigingen en gebeurtenissen. Configuratie-instellingen van de site. Rol en beveiligingsgegevens die zijn gerelateerd aan de site of de subsites. Subsites van de website op het hoogste niveau de bijbehorende inhoud en gebruikersgegevens.
Sites of documenten delen met personen buiten uw organisatie Ondersteuning voor Office.
Van toepassing op SharePoint Online Office 365 voor beheerders SharePoint Online-beheercentrum Meer. Belangrijk Dit artikel is automatisch vertaald bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. Als uw organisatie werkzaamheden uitvoert waarbij documenten worden gedeeld of rechtstreeks wordt samengewerkt met leveranciers cliënten of klanten kunt u de functies voor extern delen van SharePoint Online gebruiken om inhoud te delen met personen buiten uw organisatie die geen licentie hebben voor uw Microsoft Office 365-abonnement. U kunt dit op drie manieren doen.
SharePoint Sites School voor Office 365.
Over deze video training. Werken met de prullenbak. Over deze video training. Tijd en geld besparen met Sharepoint. Geschreven door Aldo de Beunje Categorie SharePoint Sites. Dat SharePoint/Office 365 een geweldig product is zijn steeds meer mensen het over eens.

Contacteer ons