Meer resultaten voor microsoft word web app

microsoft word web app
Download Office Web Apps-invoegtoepassing voor browser from Official Microsoft Download Center.
Windows 7 32-bits Windows Vista Servicepack 1 en 2 32-bits Windows XP Servicepack 3. Office 2003 Servicepack 3. Office 2007 Servicepack 2. Mozilla Firefox versie 3.5. Download het bestand door op de knop Downloaden hierboven te klikken en de installatie uit te voeren. Instructies voor het gebruik. Open het document in Office Web Apps en klik op de opdracht om het document in de bureaubladtoepassing van Office te openen Openen in Word Openen in Excel of Openen in PowerPoint. Wijs Instellingen aan in het menu Start en klik vervolgens op Configuratiescherm. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen.
TechSoup Nederland Technology for good.
Artikel van Ginny Mies Content Curator Techsoup 29 Jan 2013. Microsoft Office is veelzijdiger dan ooit met drie verschillende versies van de productiviteit suite die nu beschikbaar zijn de nieuwste versie van Microsoft Office Microsoft Office 365 en Microsoft Office Web Apps. De nieuwste versie van Office beschikbaar via het Microsoft Software donatie programma van TechSoup Nederland is de geïnstalleerde desktop-versie van de software. Office 365 is aan de andere kant Microsoft's abonnementsprogramma voor zowel online als desktop versies van Office-producten. Ten slotte is Microsoft Office Web Apps een gratis volledig browser-gebaseerde versie van Microsoft Office. Welke versie is het meest zinvol voor uw organisatie? Microsoft Office Web Apps is een gratis Internet-gebaseerde versie van Word Excel PowerPoint OneNote en Outlook beschikbaar via de consumentenversie van Microsoft SkyDrive.
Office Web Apps gebruiken Office oplossingen.
Het is de bedoeling van Microsoft om de webapplicaties op termijn voor iedereen vrij toegankelijk te maken maar dat is nu nog niet het geval. Voor zakelijke gebruikers zijn de Web Apps beschikbaar via Microsoft Online of via een eigen server in de organisatie. Consumenten kunnen er gratis van gebruikmaken via Windows Live Skydrive mits zij dus over een licentie van een van de edities van Office 2010 beschikken. Sowieso moet iedere gebruiker zich eerst aanmelden bij Microsoft Online of Windows Live met een loginnaam en wachtwoord waardoor Microsoft u als digitale wereldburger kent. Zodra u bijvoorbeeld contact maakt met SkyDrive vraagt Microsoft u direct om uw ID. Als u die niet heeft meld u daar dan direct aan.
Use Office Web Apps with SharePoint 2013.

Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Aan de slag. Games voor Windows phone. Professionals en kleine bedrijven.
Verschillen tussen het gebruik van een document in een browser en in Word Word.
Van toepassing op Word Web App Meer. In Microsoft Word Web App kunt u basisbewerkingen uitvoeren en opmaakwijzigingen aanbrengen in het document in een webbrowser. Gebruik de opdracht Openen in Word van Word Web App voor geavanceerdere functies. Wanneer u het document opslaat in Word wordt dit opgeslagen op de website waarop u dit hebt geopend in de web app. Het document dat u opent in Word Web App is hetzelfde als het document dat u opent in de bureaublad-app van Word. Sommige functies werken echter verschillend in de twee omgevingen.
Gratis Microsoft Office Online Word Excel PowerPoint. Uitvouwen of samenvouwen.
Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Aan de slag. Games voor Windows phone. Professionals en kleine bedrijven.
Inleiding tot Word Web App Word.
Zou het niet fantastisch zijn als u dit snel kunt oplossen gelijk op de website? In Word Web App is dit scenario mogelijk. In Microsoft Word 2010 kunt u Word Web App gebruiken door uw document op te slaan in uw SharePoint-bibliotheek. Klik op het tabblad Bestand op Opslaan en verzenden en klik vervolgens op Opslaan in SharePoint. Het document is nu beschikbaar en kan worden bekeken en afgedrukt in de browser worden bewerkt of opnieuw worden geopend in Word. Opmerking Documenten hoeven niet te zijn gemaakt in Word 2010 als u deze wilt openen in Word Web App.

Contacteer ons