Op zoek naar powerpoint office?

powerpoint office
Microsoft Office PowerPoint Wikikids.
Ga naar navigatie zoeken. 2013 voor Windows 2011 juni voor Mac 1 februari 2013 Windows. 14 juni 2011 Mac. Mac OS X Microsoft Windows. Microsoft Office PowerPoint is een programma van het bedrijf Microsoft. Je kan er diavoorstellingen mee maken die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld presentaties boekbesprekingen en een spreekbeurt. Excel OneNote Outlook PowerPoint Word. Access SharePoint Workspace InfoPath Project Publisher Visio Lync. 3.0 95 97 2000 XP 2003 2007 2010 2013.
Microsoft PowerPoint Online Samenwerken aan PowerPoint-presentaties.
PowerPoint voor uw apparaat downloaden.
Download PowerPoint Viewer from Official Microsoft Download Center.
De productfunctionaliteit en grafische weergave kunnen afhankelijk van uw systeemconfiguratie variëren. Deze download werkt met presentaties die in de volgende Microsoft Office-toepassingen zijn gemaakt. Microsoft Office PowerPoint 2007. Microsoft Office PowerPoint 2003. Ga als volgt te werk om deze download te installeren. Klik op de knop Downloaden bovenaan als u het bestand wilt downloaden en opslaan op de harde schijf. Dubbelklik op het programmabestand PowerPointViewer.exe op de harde schijf om het installatieprogramma te starten. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Instructies voor het gebruik. Nadat u dit downloadbestand hebt geïnstalleerd opent u Microsoft PowerPoint Viewer onder Alle programma's in het menu Start.
Microsoft PowerPoint Wikipedia.
Door het gebruik van een eenduidige opmaak kan men eenvoudig mooie eenduidige presentaties maken. Tot aan versie 2002 werd het programma gewoon PowerPoint genoemd vanaf versie 2003 werd het Microsoft Office PowerPoint om duidelijker te maken dat het een onderdeel was van de Microsoft Office-suite. In het Nederlands wordt de merknaam PowerPoint ook wel gebruikt als soortnaam. Ook kan er gesproken woord en muziek worden ingevoegd. Door gebruik van hyperlinks kan men per dia verwijzen naar bijvoorbeeld andere presentaties en filmpjes. Bij gebruik van veel foto's in een presentatie over bijvoorbeeld huwelijk of vakantie kan men een dia maken met veel hyperlinks. Daardoor kan men kiezen waar een presentatie moet starten. Zo kan men makkelijk een gedeelte dat men al heeft gezien overslaan.
Training Vergroot jouw personal power met PowerPoint Office Springest.
stars Deel je ervaring. Vergroot jouw personal power met PowerPoint. Geen presentatie zonder PowerPoint. Deze slimme tool van Microsoft Office vat jouw betoog in beeld en tekst snel samen. De afmaker bij verkoopgesprekken. De inkopper bij interne bedrijfspresentaties. In het gemak waarmee je een PowerPoint-presentatie maakt schuilt ook een gevaar de vele extra mogelijkheden blijven vaak ongezien en daardoor onbenut. Zowel tekstueel als in beeld en ook grafisch biedt PowerPoint een keur aan kansen om jouw presentatie nóg meer overtuigingskracht te geven. Deze mogelijkheden maken jouw werk gemakkelijker en laten je jouw PowerPoint presentatie voortaan nóg sneller in elkaar zetten. Allround Office Academy nodigt je.
Office Timeline Download Office Timeline.
Maak indruk op uw publiek. Windows und PowerPoint zijn een vereiste voor Office Timeline.Mac-gebruikers moeten Windows en Office via een Virtuele Machine zoals Parallels Desktop VMware Fusion of VirtualBox draaien. Hartelijk dank voor het downloaden van Office Timeline! We hebben hard gewerkt om projectprofessionalisme sneller en makkelijker te maken. We zijn er zeker van dat u Office Timeline zeer zult waarderen! De download start automatisch. Indien de download niet start klikt u dan alstublieft hier Het kan een minuutje duren. Klik op Run om de Setup te starten. Volg vervolgens de stappen in de Setup-wizard om de software te installeren.
Office Microsoft Download Center.
Compatibiliteitspakket voor Word Excel en PowerPoint-bestandsindelingen van Microsoft Office. Documenten werkmappen en presentaties openen bewerken en opslaan in de Open XML-bestandsindelingen die vanaf Office 2007 in Microsoft Office Word Excel en PowerPoint zijn geïntroduceerd en in Office 2010 worden voortgezet. Met Microsoft PowerPoint Viewer kunt u volledige presentaties bekijken die in PowerPoint 97 en hoger zijn gemaakt. Excel-werkboeken openen weergeven en afdrukken zelfs wanneer Excel niet op uw computer is geïnstalleerd. Deze download vervangt Excel Viewer 97 en alle eerdere versies van Excel Viewer. Outlook Hotmail Connector 32-bits versie.
Download PowerPoint Viewer 2007 from Official Microsoft Download Center.
Voor Windows Vista 512 MB RAM. 5 MB beschikbare vaste-schijfruimte. Super VGA-schermresolutie 800 600 of hoger. Deze download werkt met presentaties die in de volgende Microsoft Office-toepassingen zijn gemaakt. Microsoft Office PowerPoint 2007. Microsoft Office PowerPoint 2003. Als u deze download wilt installeren gaat u als volgt te werk. Klik op de knop Downloaden bovenaan als u het bestand wilt downloaden en opslaan op de vaste schijf. Dubbelklik op het programmabestand PowerPointViewer.exe op de vaste schijf om het installatieprogramma te starten. Voltooi de installatie aan de hand van de instructies op het scherm. Een locatie voor het installeren van het downloadbestand opgeven voor netwerkbeheerders. Klik in het menu Start op Uitvoeren en voer de opdracht in.

Contacteer ons